Skoči na glavno vsebino

Vse, kar otroci potrebujejo je malo pomoči, malo upanja in nekdo, ki verjame vanje.
(Magic Johnson)

Spoštovani starši in obiskovalci naše spletne strani!

Vrtec Beltinci, je javni vzgojno varstveni zavod, ustanovljen z odlokom Občine Beltinci, z dne 10. 12. 1996. Samostojno je pričel delovati leta 1997. Smo osrednji nosilec dejavnosti predšolske vzgoje v Občini Beltinci, v kateri je tradicija predšolske vzgoje stara več kot 70 let. Ponosni smo na delo naših prednikov, ki so se že davnega leta 1947 zavedali pomena pisane besede in takoj ob začetku delovanja takratnega Doma igre in dela, pričeli pisati kroniko vrtca. Bogate zapise iz takratnih časov skrbno hranimo še danes.

Na spletni strani boste našli predstavitve vseh naših enot, programe, ki jih izvajamo, oblike sodelovanja s starši, cene programa in še druge koristne informacije.
Rast in razvoj našega zavoda gradimo na trdnih temeljih in se trudimo biti sodoben vrtec, po meri današnje družbe – današnjih otrok, staršev, ožje in širše lokalne skupnosti. Verjamemo v otroke, zato čutimo dolžnost, da vsakodnevno pripravljamo okolje, v katerem se razvijajo v skladu s svojimi potrebami in skrbimo za njihov optimalen razvoj na vseh področjih.

Strokovna podlaga našega dela je Kurikulum za vrtce, kjer uresničujemo cilje in načela ter uravnoteženo načrtujemo dejavnosti vseh področij. V ospredje postavljamo trajnostni razvoj in razvijamo znanja za življenje. Poudarek dajemo sodelovanju s starši, katerim dajemo priložnosti sooblikovanja življenja in dela v vrtcu in jim nudimo priložnosti za sodelovanje v različnih aktivnostih.

Želimo si, da naša skupna prizadevanja in sodelovanje, pripomorejo k ustvarjanju nepozabnih spominov na leta, ki so jih otroci preživeli v našem vrtcu.

Martina Vidonja, mag. prof. inkluz. ped.,
ravnateljica Vrtca Beltinci

Dostopnost