Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši in skrbniki!

Na podlagi okrožnice Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (MIZŠ), ki smo jo prejeli 8.5.2020, vas obveščamo, da bomo tudi v Vrtcu Beltinci v ponedeljek, 18.5.2020, ponovno odprli vrata.

Za optimalno organizacijo dela in izvajanje navodil, ki smo jih prejeli s strani MIZŠ in NIJZ, želimo od vas pridobiti informacijo o ponovni vključitvi vašega otroka v vrtec. V Vrtcu Beltinci se trudimo in želimo, da bi bili vrtci ponovno odprti za vse zdrave otroke. Zato vam kot prilogo posredujemo tudi smernice NIJZ in RSK.

Naprošamo vas, da do srede, 13.5.2020 do 10.00 ure, sporočite vašo namero, ali bo vaš otrok od 18.5.2020 dalje ponovno prisoten v vrtcu na elektronski naslov : vrtec.beltinci@v-beltinci.ms.edus.si . (ob prijavi navedite IME IN PRIIMEK OTROKA, ENOTO IN ODDELEK, KI GA OBISKUJE)

Prvi dan prisotnosti otroka s sabo obvezno prinesite tudi izpolnjen obrazec »IZJAVA STARŠEV PRED VSTOPOM OTROKA V VRTEC ob sproščanju ukrepov za zajezitev širjenja COVID-19«, ki je priloga tega dopisa. Brez podpisane izjave, otroka v vrtec ne bomo mogli sprejeti.

Za vse tiste starše oz. skrbnike, ki boste otroke v času razglašene epidemije (do 31.5.2020) obdržali doma, se po zagotovilih MIZŠ prizna oprostilo plačila oskrbnine.

Tisti, ki boste otroke ponovno vključili v vrtec, boste s strani vzgojiteljice vašega otroka v prihodnjih dneh pozvani, da se opredelite v kakšnem času, v sklopu poslovnega časa vrtca, potrebujete varstvo.

O vseh nadaljnjih aktivnostih vas bomo sprotno obveščali oz. seznanjali.

Zahvaljujemo se vam za vaš odgovor.

Z željo, da ostanete zdravi, vas lepo pozdravljamo.

 

Martina Vidonja,

ravnateljica

(Skupno 57 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost