Skoči na glavno vsebino

OBVESTILO O IZREDNIH RAZMERAH

Spoštovani starši,

obveščamo vas, da bo od ponedeljka, 16.03.2020 dalje Vrtec Beltinci ZAPRT, iz razloga zajezitve širitve koronavirusa.

Od ponedeljka, 16.03.2020  dalje bo SAMO za NUJNE PRIMERE odprt oddelek, v enoti »Bibe« Beltinci.

Sprejemali bomo le zdrave otroke staršev, ki so dolžni opravljati delo pri delodajalcu in to izkažejo s pisnim potrdilom/izjavo delodajalca. Nujne primere poklicev smo določili na podlagi okrožnice MIZŠ in dogovora z županom:

  • zaposlenih v zdravstvu,
  • policiji,
  • vojski,
  • lekarnah,
  • službah civilne zaščite.

 

V primeru, da je eden od staršev doma (porodniška, bolniška, dopust, brezposeln, možnost varstva zaradi ne – nujnih del,…), drugi pa v zgoraj navedenih poklicih, MORA biti OTROK DOMA.

 Da bomo IZREDNO DEŽURSTVO pod POSEBNIMI POGOJI, če bo to potrebno, lažje organizirali vas prosimo, da se o tem predhodno pogovorite z ravnateljico na tel št.: 041605019, do nedelje 15.03.2020 do 10.00. Brez potrdila/izjave delodajalca otroka v vrtec NE bomo sprejeli.

Prosimo vas, da z VSO SKRBNOSTJO presodite ali vrtec zares potrebujete ali lahko otroka kljub vsemu zaupate v drugo varstvo.

V vrtcu bomo uvedli poostreno higieno ter poseben protokol prihoda in odhoda otrok ter odraslih. Po navodilih MIZŠ bomo otrokom pred vstopom v vrtec izmerili temperaturo, v primeru, da otrok kaže znake bolezni, bomo zagotovili izolacijo in takoj organizirali prihod staršev. V primeru vidnih znakov okužbe, se izmeri temperatura tudi staršu.

Prosimo, da upoštevate naša navodila in pravila, v okviru katerih bomo delovali v kriznih razmerah. Naj bo zdravje na prvem mestu!

O vseh nadaljnjih informacijah in ukrepih vas bomo obveščali preko naše spletne strani www.vrtecbeltinci.si

HVALA ZA RAZUMEVANJE, SREČNO IN ZDRAVO!

 

Martina Vidonja, ravnateljica:

PDF OBVESTILO O IZREDNIH RAZMERAH

 

(Skupno 21 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost